SUPAPLEX

Elmer Productions tarafından yapılmış Muhteşem bir zeka oyunu. Comodore 64'ten pcye uyarlanan oyunda amaç, murphy adlı küçük kırmızı top şeklindeki kahramanın, kafasına kaya düşürmeden ve makaslara yem olmadan, belirli sayıda infotron toplayarak, çıkışa ulaşmasını sağlamak. Sadece klavyedeki space ve yön tuşları yardımıyla oynanır. İyi eğlenceler


DOWNLOAD

PREHİSTORİK2

1993 yılında Titus tarafından yazılan oyun prehistorik 'in devamı niteliğinde. Amacımız eli sopalı ve karnı aç mağara adamımızın karnını doyurmak, onu bölümün sonundaki çıkış kapısına götürmek. Bölüm içerisinde göreceğiniz şifreleri bir yere not edin. Zira oyunu kapatıp açtıktan sonra kaldığınız yerden devam etmek isterseniz bu şifrelere ihtiyacınız olacak. Prehistorik2 gelmiş geçmiş en güzel platform oyunlarından bridir. Oyunda ilerleme ve zıplama klavye yön tuşlarıyla, sopayla canavar öldürme ise space tuşuyla yapılmaktadır. Oyun ek bir program gerektirmeden oynanabilir. İyi eğlenceler.

DOWNLOAD

VOLFIED



1991 yılında TAITO firması tarafından üretilen Volfied, eski dos oyunlarına meraklı oyun severler tarafından yaklaşık 19 yıldır severek oynanmaktadır. Oyunumuzda amaç sahip olduğumuz küçük uzay gemisiyle, ekranda gezinen canavarlara yakalan- madan ekranın %80'ini çizerek patlatmak. Oyun space ve klavye ok tuşları kullanılarak oynanmaktadır. İyi eğlenceler.


DOWNLOAD


Copyright© 2010 Falan Filan, Hede Hödö :) Dos Oyunları | Dos Oyunları | Rss | Google |

Blogger Template created by Yalçın KAPOĞLU